Συναυλίες 2017-18

Πτολεμαϊδα - Εαρινή Συναυλία Παραδοσιακού Σχήματος στις 15 Ιουνίου 2018

Στο αμφιθέατρο της σχολικής μονάδας παρουσιάστηκε η εαρινή συναυλία - μουσική παράσταση του συνόλου Λαϊκής και Παραδοσιακής μουσικής στις 15 Ιουνίου με τίτλο "Στο σταυροδρόμι των πολιτισμών, μουσικές που διασκευάστηκαν και τραγουδήθηκαν σε Ελλάδα, Αρμενία, Τουρκία, Αλγερία και Σερβία".

Πτολεμαϊδα - Εαρινή Συναυλία Ευρωπαϊκού Σχήματος στις 24 Μαϊου 2018

Στο αμφιθέατρο της σχολικής μονάδας παρουσιάστηκε η εαρινή συναυλία - μουσική παράσταση των συνόλων της Ευρωπαϊκής Ορχήστρας και Χορωδίας στις 24 Μαϊου.

Καβάλα - Σύνολο Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής 5 - 8 Μαϊου 2018

Το σύνολο Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής του σχολείου συμμετείχε στο Φεστιβάλ της Καβάλας "Άδοντες και ψάλλοντες εν τη καρδία" που διοργανώθηκε στην ομώνυμη πόλη από 5 έως τις 8 Μαϊου.

Δείτε βίντεο ΕΔΩ και ΕΔΩ

Ξάνθη - Ευρωπαϊκή Ορχήστρα και Χορωδία 26-28 Απριλίου 2018

Το σύνολο Ευρωπαϊκής Ορχήστρας και Χορωδίας του σχολείου συμμετείχε στο Φεστιβάλ της Ξάνθης που διοργανώθηκε στην ομώνυμη πόλη από τις 26 έως τις 28 Απριλίου.

Η ορχήστρα και χορωδία του σχολείου παρουσίασε ένα πρόγραμμα με θέμα το Musical. Τα παιδιά ερμήνευσαν γνωστά τραγούδια από αγαπημένες ταινίες, όπως "Ο Μάγος του Οζ", "Mamma Mia", "La La Land" κ.ά.

Δείτε βίντεο ΕΔΩ

Ξαρχάκος - Ευρωπαϊκή Ορχήστρα και Χορωδία 29 Ιανουαρίου 2018

Η Ευρωπαϊκή Ορχήστρα και Χορωδία του σχολείου συμμετείχε στην τελετή αναγόρευσης του γνωστού συνθέτη Σταύρου Ξαρχάκου σε επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο "Γεράσιμος Αρσένης" του ΤΕΙ Κοζάνης στις 29 Ιανουαρίου.

Δείτε βίντεο ΕΔΩ.

Πτολεμαϊδα - Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του σχολείου στις 17 Δεκεμβρίου 2017

Στο αμφιθέατρο της σχολικής μονάδας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στις 17 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή όλων των οργανικών και φωνητικών συνόλων.