Νέα - Ανακοινώσεις

ΠΡΑΞΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Επισυνάπτεται η πράξη επιλογής τουριστικού γραφείου για την εκδρομή του σχολείου στην Πάτρα-Ναύπλιο.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ 

Το Μουσικό σχολείο Πτολεμαΐδας, το 15μελές μαθητικό συμβούλιο και ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων συγκεντρώνουν χαρτικά είδη και τρόφιμα για το Κέντρο Φροντίδας και τον Καλό Σαμαρείτη. Η συλλογή των προσφορών θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου 2017 στο χώρο του σχολείου.

ΩΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ - ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ

Επισυνάπτεται αρχείο με τη διάρκεια των διδακτικών ωρών και τα διαλείμματα προς ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας σας ενημερώνει ότι και φέτος θα λειτουργήσει η χορωδία ενηλίκων. Τα μαθήματα θα διενεργούνται κάθε Τετάρτη και ώρα 16:30 μ.μ. από την καθηγήτρια κ. Παπάζογλου Νικολέτα, στον χώρο του σχολείου. Στη χορωδία μπορούν να συμμετέχουν γονείς - φίλοι του Συλλόγου αλλά και όσοι αγαπούν το τραγούδι και τη μουσική.

Ημερομηνία έναρξης: Τετάρτη 13-12-2017.

Πληροφορίες: κ. Ζιάμπα Βασιλική κιν.: 6982004186

Ενισχυτική Διδασκαλία για το Γυμνάσιο για το σχ. έτος 2017 - 2018

Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας η έναρξη της ενισχυτικής διδασκαλίας για τα μαθήματα του Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2017 - 2018.

Τα μαθήματα τα οποία περιλαμβάνει είναι : Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και Αγγλικά.

Παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ένα ή περισσότερα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας να προσκομίσουν στο σχολείο την επισυναπτόμενη αίτηση μαθημάτων το αργότερο μέχρι τις 30 Οκτωβρίου.


Μετεγγραφές Φοιτητών

Εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας η εγκύκλιος για τις μετεγγραφές των φοιτητών από ΑΕΙ σε ΑΕΙ.

Η περίοδος υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης χορήγησης μετεγγραφής ορίζεται από την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου.

Επειδή πολλοί μαθητές και γονείς δεν έχουν πληροφορηθεί το σχετικά νέο πλαίσιο χορήγησης μετεγγραφών, προτείνουμε να επικοινωνήσουν με το σχολείο για περαιτέρω διευκρινίσεις. Υπάρχουν φοιτητές που δικαιούνται μετεγγραφή, αλλά δε το γνωρίζουν!